Behov for mobile brukergrensesnitt vil øke i 2019

Fuse
Fuseblog
Published in
2 min readDec 29, 2018

--

Gjennom desember har Fuse lansert fem digitale spådommer for 2019. Vi vil se både endringer og muligheter, behov for flere apper og forretningsmuligheter.

At behovet for apper vil fortsette å øke kraftig var første spådom ut. Fuse mener at “appens død” er både misforstått og overdrevet. Uansett om man utvikler nye helsetjenester, strømlinjeformer interne prosesser og informasjonsflyt, eller bygger smarte byer proppfulle av sensorikk, så vil man ha behov for brukerflater som gjør det mulig for enkeltpersoner å faktisk dra nytte av denne teknologien.

Med den enorme digitaliseringen vi står overfor, innenfor både privat næringsliv og det offentlige, vil derfor behovet for gode mobile brukergrensesnitt vokse enormt.

Bekymringsfritt app-eierskap

Med Fuse får du et bekymringsfritt app-eierskap. Alle som har et produkt eller en tjeneste som har nytte av å ha et mobilt grensesnitt kan benytte seg av Apps as a Service. Ofte er det tjenester som allerede er tilgjengelige på web, men ikke har fått gjort overgangen til mobil, eller har en mobil løsning som ikke er tilfredsstillende eller holdbar over tid.

På Apps as a Service får du et mobilt grensesnitt til din tjeneste, produkt eller plattform, uten å måtte bekymre deg for de typiske utfordringene og begrensningene med tradisjonell programvareutvikling eller outsourcing.

Spår endringer og muligheter

2019 vil også blir året der eiere og bestillere av digitale produkter endelig innser at så lenge en app er i bruk, så vil den aldri bli “ferdig”.

Vi vil også høre om stadig flere tilfeller der sikkerhetshull gjør personlig informasjon, firmahemmeligheter og kritisk infrastruktur tilgjengelig for kriminelle.

Det vil bli endringer i hvordan vi kjøper digitale tjenester i 2019. Vil mangelen på utviklere bli et problem, eller er det den voksende konsulentbransjen som vil skape hodebry?

Tingenes internett og smarte bygg og byer har et enormt potensiale for å gjøre livene våre bedre og åpner for nye forretningsmuligheter.

Her kan du lese de fem spådommene i sin helhet:

  1. Fuse spår at behovet for apps vil øke kraftig
  2. Appen din blir aldri ferdig
  3. Flere store nyhetsoppslag om hackerangrep mot mobile tjenester og apper
  4. Store endringer i hvordan man kjøper digitale tjenester
  5. Virkelighetsorientering for smarte bygg

--

--